Ремонт на дограма, ремонт на вътрешни и външни щори, ремонт на гаражни врати, ремонт на охранителни ролетки.

Свържете се с нас!

0898 35 35 86 / 0889 07 66 43

За нас

Фирма Кантега

за нас
Фирма Кантега извършва цялостни ремонти и поддръжка на ПВЦ и Алуминиева дограма в частни домове,жилищни комплекси,търговски обекти,магазини,офиси и административни сгради.
Основните услуги, които предлагаме са – смяна на обков,регулиране, подмяна на уплътнения и смяна стъклопакет,както и още много други в зависимост от проблема,който имате.

Ние ще реагираме бързо и ще отстраним вашия проблем.
Също така,ние извършваме ремонт на комарници,стъклени врати и витрини,външни щори,вътрешни щори , гаражни врати и охранителни ролетки.

Нашите консултанти и монтажници работят с прецизност и техническа експертиза и са запознати със всички опции и мерки,независимо дали се отнася за поправка или подмяна на даден елемент в дома или офиса.

image_3

основни причини

да изберете нас

КАЧЕСТВО НА

ДОБРА ЦЕНА
Доброто съотношение между качество и цена на предлаганите от нас продукти и услуги.

ЕЛИТНИ

ПРОДУКТИ
За постигане на високо качество и надежност използваме материали на водещи европейски фирми.

КРАТКИ

СРОКОВЕ
Кратките срокове, за които ще приемем и изпълним вашата поръчка в удобно за вас време.

ГАРАНЦИОННО

ОБСЛУЖВАНЕ
За предлаганите от нас продукти и услуги предлагаме гаранционно и извън гаранционно обслужване.

image_4

защо сме

различни
Водени от убеждението,че стабилните бизнес отношения се градят върху ценности като почтеност и доверие,ние се стремим да предоставим висококачествени услуги на всеки наш клиент.

Възприемаме клиента като партньор с дългосрочна перспектива за развитие.Ето защо,правим всичко възможно да реагираме на аварийните случаи с цялото внимание и неотложност,за да ви осигурим спокойствие и комфорт.

Осигуряваме професионално и надеждно обслужване, поддръжка и поправка на всички популярни на пазара, производители. За гарантиране безпроблемната експлоатация на монтираните или ремонтирани от нас продукти, ние работим с материали на реномирани производители, безкомпромисно качество и високо ниво на обслужване.

Ангажираме се с навременна реакция и извършване на професионални и надеждни услуги,специализирани огледи и консултации.

Бързина и Качество

за ремонтни услуги
Всяка дограма, независимо колко е здрава и надеждна, понякога се разваля и се нуждае от поправка. Ние ви предлагаме професионален оглед и при необходимост, отстраняване на възникнали проблеми, като привеждаме изделието в състояние на нормална експлоатация.

РЕМОНТ НА СТЪКЛЕНИ

ВРАТИ И ВИТРИНИ
Фирма Kантега извършва цялостен ремонт на стъклени врати витрини,
Всяка стъклена врата, независимо колко е здрава и надеждна, понякога се разваля и се нуждае от поправка. Ние ви предлагаме професионален оглед и при необходимост, отстраняване на възникнали проблеми, като привеждаме изделието в състояние за нормална експлоатация. Шест месеца гаранция за извършените ремонти.

image_5