Ремонт на дограма, ремонт на вътрешни и външни щори, ремонт на гаражни врати, ремонт на охранителни ролетки.

Свържете се с нас!

0898 35 35 86 / 0889 07 66 43

Дограма REHAU

REHAU e водещ лидер в областта на системите за производство на дограма в Европа. Германският концерн REHAU продължава да се развива с високи темпове в няколко водещи направления – предоставянето на полимерни решения, строителството, автомобилната индустрия и други.

REHAU разчита на добре развити клонове за обслужване и дистрибуция на своите продукти в цяла Европа, което я изгражда като стабилен и качествен източник на продукти и услуги.

Компанията започва своята дейност малко след втората световна война, през 1948 година и към настоящият момент осигурява качествени продукти и дограма в световен мащаб.

Със своите 170 представителства в цял свят REHAU продължава да се изгражда и да предоставя на своите клиенти най-качествени продукти и обслужване.

Дограмата разработена чрез полимерните системи на компанията достига до жилища, офиси, хотели и административни сгради в 55 държави, а персоналът, наброяващ над 15 000 служители се грижи за постоянния успех и подобряване името на компанията.

REHAU има офиси от Сингапур до Санкт Петербург и от Мелбърн до Лион, като осъществява своята дейност на територията на 5 континента и постепенно разширява своята огромна мрежа.

Марката REHAU е позната със своите иновативни решения, дизайнерска и инженерна компетентност високо ценена в индустрията и крайното потребление. Целта на компанията е да създаде решения от алтернативни материали като полимерите с цел подобряване използването на ресурсите на нашата родна планета Земя.

Компанията е изградила 4 завода за производство на полимери и два логистични центъра, като най-широко е позната в България с качествената PVC дограма, която предоставя на крайните български потребители.

REHAU подхожда изключително сериозно и адекватно към опазването на околната среда и екологичните нормативни документи, за да спомогне да живеем в един по-чист и по-близък до природата свят. Всички PVC дограми произведени от системите на компанията са рециклируеми и могат да бъдат повторно използвани като суровини в производствен цикъл.

В автомобилната индустрия на Европа, REHAU е интегриран във всеки трети автомобил, произведен в рамките на европейския съюз и при всеки автомобил от по-високите класове. REHAU предлага на своите клиенти решения в изключително широка гама от екологични профилни системи за производство на дограма до обслужване нуждите на космическите апарати и модули.

Comments are closed.